Ky informacion ndodhet edhe në listën e njohjeve të publikuar nga Ministria e Punëve të Jashtme.

Më 4 shtator, Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump tha se Kosova dhe Izraeli janë pajtuar që të normalizojnë raportet dhe të vendosin marrëdhënie.

Është njohur nga të gjitha vendet e G7. Një ditë më pas, pavarësinë e Kosovës e njohën edhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Franca, Shqipëria, Turqia, Britania e Madhe, Afganistani, Australia.

Kuçi në T7 tha se nuk [].

.

Kuçi në emisionin Pressing në []. ambasador i ri i SHBA 2023-05-24 - SHPENDI TOPOLLAJ. .

.

. Feb 17, 2021 · Më 17 shkurt të vitit 2008, Kosova shpalli pavarësinë. .

Por ka pengesa të mëdha: reformat e ngadalta, armiqësitë e vjetra dhe BE-ja ngurruese. BE-ja do ta përshpejtojë procesin e anëtarësimit për gjashtë vendet e Ballkanit Perëndimor.

.

Feb 18, 2023 · Kosova, 15 vjet e pavarur! Kush ishte shteti i parë që e njohu dhe nga erdhi pergamena 200-vjeçare, ku u firmos Pavarësia 2023-02-18 - DISA FAKTE MBI 17 SHKURTIN: • -Pavarësia e Kosovës është shpallur më 17 shkurt 2008, në orën 15:39 minuta.

. Duke mbërritur data e 10 vjetorit të pavarësisë së shtetit të Kosovës, ambasadori britanik në Prishtinë ka bërë publik atë se cili ka qenë sheti i parë që e ka njohur zyrtarisht Kosven si shtet të pavararur dhe sovran.

org/wiki/Njohja_nd%C3%ABrkomb%C3%ABtare_e_Kosov%C3%ABs" h="ID=SERP,5776. .

wikipedia.
Feb 17, 2022 · Ish-zëvendëskryeministri i Kosovës, Hajredin Kuçi, ka treguar se e kanë fshehur emrin e shtetit të parë që e ka njohur Kosovën.
Kosova feston sot 15-vjetorin e shpalljes së pavarësisë.

Ka qenë një shtet tjetër, të cilin e kemi lutur a ka mundësi për mirëkuptim 5 minuta, te rregullojmë për hir të raportet ndërkombëtare.

Por, cili ishte vendi i parë që e njohu Kosovën si shtet? Bazuar në listën e njohjeve të publikuar nga Ministria e Punëve të Jashtme, deri tash pavarësinë e Kosovës e kanë njohuar 117 shtete.

Por, cili ishte vendi i parë që e njohu Kosovën si shtet? Bazuar në listën e njohjeve të publikuar nga Ministria e Punëve të Jashtme, deri tash pavarësinë e Kosovës e kanë njohuar 117 shtete. . .

53% të PBB-së botërore. Shteti i fundit që e ka njohur pavarësinë e Kosovës është Izraeli. Njohja nga ky shtet erdhi pikërisht ditën që Kosova e shpalli pavarësinë. . . Feb 17, 2022 · Ish-zëvendëskryeministri i Kosovës, Hajredin Kuçi, ka treguar se e kanë fshehur emrin e shtetit të parë që e ka njohur Kosovën.

.

Feb 17, 2021 · Më 17 shkurt të vitit 2008, Kosova shpalli pavarësinë. Nov 25, 2020 · E pavarësisht se në listën e MPJ’së si shteti i fundit që e ka njohur pavarësinë e Kosovës figuron Barbadosi, njohja e fundit ka ardhur nga Izraeli.

2023 | 11:18 Kosova feston sot 15-vjetorin e shpalljes së pavarësisë.

Është vatër e stabilitetit në rajon, si dhe synon anëtarësimin në NATO, Organizata e Kombeve të Bashkuara dhe në Bashkimin Evropian.

Jul 27, 2021 · E pavarësisht se në listën e MPJ’së si shteti i fundit që e ka njohur pavarësinë e Kosovës figuron Barbadosi, njohja e fundit ka ardhur nga Izraeli.

Njohja nga ky shtet erdhi pikërisht ditën që Kosova e shpalli pavarësinë.

.